Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Herkleuren leren meubels

Herkleuren leren meubels

Als u producten zoekt voor het herkleuren van leren meubels kan Topfinish u uitstekend van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het reconditioneren en winkelklaar maken van lederen artikelen. Topfinish is al meer dan 27 jaar actief en wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste ondernemingen in deze sector. Zowel in binnen- als buitenland. Wij hebben de juiste middelen in huis om lederen en kunststof producten van slechte kwaliteit te herstellen. Consumenten die hun leren meubels willen herkleuren, kunnen deze middelen bij Topfinish aanschaffen.

Herkleuren van leren meubels met middelen van Topfinish in Waalwijk

Door middel van herkleuren kunt u uw leren meubels er weer als nieuw uit laten zien. Een beschadigde bank of stoel kan op die manier weer jaren mee. Daardoor hoeft u geen nieuwe meubels te kopen en zo kunt u een hoop geld besparen. Topfinish heeft alle kennis en ervaring in huis om u aan het ideale reinigings- of verzorgingsmiddel te helpen. Voor bedrijven die beschadigde of verkeerde orders willen laten herstellen, kunnen wij al het ongemak uit handen nemen. In onze fabriek behandelen wij de goederen, zodat ze er weer uitzien zoals het hoort.

Bestel online

Het herkleuren van leren meubels doet u met de middelen van Topfinish. Bestel deze online of kom langs bij ons bedrijf aan de Schutweg 17 in Waalwijk. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen: +31 (0)416-560071.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht