Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Herkleuren leren meubels

Herkleuren leren meubels

Als u producten zoekt voor het herkleuren van leren meubels kan Topfinish u uitstekend van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het reconditioneren en winkelklaar maken van lederen artikelen. Topfinish is al bijna 25 jaar actief en wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste ondernemingen in deze sector, zowel in binnen- als buitenland. Wij hebben de juiste middelen in huis om lederen en kunststof producten van slechte kwaliteit te herstellen. Consumenten die hun leren meubels willen herkleuren, schaffen de benodigde middelen bij ons aan.

Herkleuren van leren meubels met de juiste middelen

Door middel van herkleuren met leerverf kunt u uw leren meubels er weer als nieuw uit laten zien. Een beschadigde bank of stoel kan op die manier weer jaren mee. Daardoor hoeft u geen nieuwe meubels te kopen, waardoor u een hoop geld bespaart. Topfinish heeft alle kennis en ervaring in huis om u aan het ideale reinigings- of verzorgingsmiddel te helpen. Voor bedrijven die beschadigde of verkleurde orders willen herstellen, nemen wij graag al het ongemak uit handen. In onze fabriek behandelen wij de goederen, zodat ze er weer uitzien zoals het hoort.

Bestel de benodigde middelen eenvoudig online

Het herkleuren van leren meubels doet u met de middelen van Topfinish. Bestel deze in onze webshop of kom langs bij ons bedrijf aan de Schutweg 17 in Waalwijk. Voor meer informatie neemt u telefonisch contact met ons op via +31 (0)416-560071 of stuurt u een e-mail naar info@topfinish.nl.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht