Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Leer kleuren

Leer kleuren

Wilt u leer op de juiste manier kunnen kleuren? Schaf dan leerbewerkingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit aan bij Topfinish. Wij zijn al bijna 25 jaar actief in de sector van de leerbewerking en in de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een ware specialist op dit gebied. Ons team weet alles van het reconditioneren en bewerken van leren en kunststof producten. Wij adviseren consumenten graag over de correcte wijze waarop ze leer kleuren of over andere behandelmethodes. De producten voor het bewerken van leer kunt u eenvoudig bestellen via de webshop van Topfinish.

Leer kleuren met leerbewerkingsmiddelen van topkwaliteit

Middelen voor het kleuren van leer kunnen op verschillende momenten bijzonder goed van pas komen. Bijvoorbeeld als een meubel of de autobekleding enigszins beschadigd of versleten is. Dankzij leerbewerkingsmiddelen ziet het leer er weer als nieuw uit. Maar het leerkleurmiddel van Topfinish is ook uitstekend geschikt voor het herkleuren van schoenen. Bent u na enige tijd uitgekeken op de kleur van uw schoenen en wilt u deze van een nieuw tintje voorzien? Met het juiste middel is dit zo gedaan.

Ontvang advies over onze producten

De juiste bewerkingsmiddelen voor het kleuren van leer vindt u bij Topfinish. Kom eens langs bij ons bedrijf aan de Schutweg 17 in Waalwijk. Wij vertellen u dan graag meer over onze producten! Het is natuurlijk ook mogelijk om even te bellen naar +31 (0)416-560071 of een e-mail te sturen naar info@topfinish.nl. Wij geven u dan graag persoonlijk advies.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht