Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Leer kleuren

Leer kleuren

Wilt u thuis leer op de juiste manier kunnen kleuren? Schaf dan leerbewerkingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit aan bij Topfinish. Wij zijn al meer dan 27 jaar actief in de sector van de leerbewerking en in de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een ware specialist op dit gebied. Ons team weet alles van het reconditioneren en bewerken van leren en kunststof producten. Consumenten adviseren wij graag over de correcte wijze van leer kleuren of andere behandelmethodes. De producten voor het bewerken van leer kunt u eenvoudig en in korte tijd bestellen via de website van Topfinish.

Leer kleuren met leerbewerkingsmiddelen van Topfinish in Waalwijk

Middelen voor het kleuren van leer kunnen op verschillende momenten bijzonder goed van pas komen. Bijvoorbeeld als een meubel of de autobekleding enigszins beschadigd of versleten is. Binnen de kortste keren ziet het leer er dan weer als nieuw uit. Maar het leerkleurmiddel van Topfinish is ook uitstekend geschikt voor het herkleuren van schoenen. Bent u na enige tijd uitgekeken op de kleur van uw schoenen en wilt u deze van een nieuw tintje voorzien? Dat is met het juiste middel zo gedaan.

Kom langs bij ons bedrijf

De juiste bewerkingsmiddelen voor het kleuren van leer vindt u bij Topfinish. Kom eens langs bij ons bedrijf aan de Schutweg 17 in Waalwijk en dan vertellen wij u graag meer over onze producten. Het is natuurlijk ook mogelijk om even te bellen: +31 (0)416-560071.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht