Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Leer reinigingsmiddel

Leer reinigingsmiddel

Topfinish kan u uitstekend van dienst zijn met alles op het gebied van de bewerking van leer, zoals de aanschaf van reinigingsmiddel. Wij reconditioneren en bewerken al meer dan 27 jaar leren en kunststof producten, zodat ze er weer als nieuw uitzien en verkocht kunnen worden. Tegenwoordig is Topfinish één van de grootste bedrijven in de leerbewerkingssector. Zowel in binnen- als buitenland zijn wij toonaangevend. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit, snelheid en een goede service. Voor advies over en de aanschaf van een reinigingsmiddel van hoge kwaliteit komt u naar Topfinish.

Leer schoonmaken? Met een reinigingsmiddel van Topfinish natuurlijk in Waalwijk!

Bent u op zoek naar een reinigingsmiddel voor het schoonmaken van leer? Zoek dan niet verder en laat Topfinish u helpen. Wij hebben een eigen laboratorium waar we in samenwerking met onze grondstoffenleverancier producten te ontwikkelen voor het reinigen, bewerken en kleuren van leer. Met deze producten zien leren goederen er na een behandeling weer als nieuw uit. Vieze schoenen en meubels krijgt u met behulp van de middelen van Topfinish ongetwijfeld weer schoon. Vervolgens kunt u er weer jaren mee vooruit.

Korte levertijd

Heeft u het reinigingsmiddel voor leer in korte tijd nodig? Dan bestelt u het door u gewenste product snel en eenvoudig via de website  van Topfinish. Of u komt langs bij ons bedrijfspand aan de Schutweg 17 in Waalwijk. Vragen beantwoorden wij ook telefonisch als u belt naar +31 (0)416-560071.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht