Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Leer reinigingsmiddel

Leer reinigingsmiddel

Voor het reinigen van leer hebben we een uitstekend reinigingsmiddel voor u. Bij Topfinish kunt u namelijk terecht voor alles op het gebied van de bewerking van leer. Wij reconditioneren en bewerken al bijna 25 jaar leren en kunststof producten, zodat ze er weer als nieuw uitzien en verkocht kunnen worden. Tegenwoordig is Topfinish één van de grootste bedrijven in de leerbewerkingssector. Zowel in binnen- als buitenland zijn wij toonaangevend. Wij staan voor hoogwaardige kwaliteit, snelheid en een goede service. Voor advies over het reinigen van leer en voor de aanschaf van een reinigingsmiddel van topkwaliteit komt u naar Topfinish.

Leer reinigen doet u met ons zelf ontwikkelde reinigingsmiddel

Bent u op zoek naar een reinigingsmiddel voor het reinigen van leer? Zoek dan niet verder en laat Topfinish u helpen. Wij hebben een eigen laboratorium waar we in samenwerking met onze grondstoffenleverancier producten ontwikkelen voor het reinigen, bewerken en kleuren van leer. Met deze producten zien leren goederen er na een behandeling weer als nieuw uit. Vieze schoenen en meubels krijgt u met behulp van de middelen van Topfinish ongetwijfeld weer schoon. Vervolgens kunt u er weer jaren mee vooruit.

Profiteer van onze korte levertijd

Heeft u het reinigingsmiddel voor leer in korte tijd nodig? Dan bestelt u het door u gewenste product snel en eenvoudig via onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons bedrijfspand aan de Schutweg 17 in Waalwijk. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend. Heeft u vragen over het reinigen van leer? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)416-560071 of een e-mail te sturen naar info@topfinish.nl.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht