Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Leerherstel

Leerherstel

Als u op zoek bent naar een specialist in leerherstel, dan bent u bij Topfinish helemaal op de goede plek. Wij richten ons al meer dan 27 jaar op het reconditioneren en winkelklaar maken van leren en kunststof producten. Het bewerken en behandelen van leer heeft voor ons professionele team geen geheimen meer. Met alles op het gebied van leerherstel kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij vinden goede kwaliteit en een snelle service erg belangrijk. Daarom komt u naar Topfinish als u behandelmiddelen nodig heeft voor het herstellen van leer.

Leerherstel met een professioneel behandelmiddel van Topfinish

Zijn uw favoriete schoenen beschadigd? Of is u meubilair toe aan een onderhoudsbeurt? In beide gevallen bestelt u een professioneel product voor lerherstel bij Topfinish. Na een behandeling met één van onze producten ziet het leer er weer uit als nieuw. Onze medewerkers leggen u graag uit hoe u het leer het beste kunt behandelen. Op die manier bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Bedrijven die een grote order of partij willen laten herstellen, kunnen ook bij ons terecht. In onze fabriek krijgt het leer diverse behandelingen. Ook het transport van de goederen kunnen wij eventueel regelen voor u. In korte tijd kunt u zo weer beschikken over de herstelde of herkleurde leren goederen.

Neem contact op voor meer informatie

Consumenten helpen wij graag met onze consumentenlijn van behandelmiddelen voor leerherstel. Heeft u nog vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact op met onze medewerkers via +31 (0)416-560071 of kom langs bij ons bedrijf aan de Schutweg 17 in Waalwijk.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht