Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Leren schoenen verven

Leren schoenen verven

Het is raadzaam om leerverf van hoogwaardige kwaliteit aan te schaffen als u op het punt staat om uw leren schoenen te verven. Hiermee bent u verzekerd van een optimaal resultaat én weet u zeker dat uw schoenen weer voor lange tijd meegaan. Laat u daarnaast  adviseren door de medewerkers van Topfinish hoe u uw schoenen van leer het beste kunt verven.

Leren schoenen verven met behulp van professionele leerverf

Of uw favoriete leren schoenen nu beschadigd zijn na een aantal keer of jarenlang dragen, in beide gevallen brengt u ze weer in topstaat door ze te verven. Door onze leerverf te gebruiken zien uw schoenen er weer als nieuw uit en bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Hoeveel paar leren schoenen gaat u verven? Laat het ons weten en ontvang advies op maat.

Uw schoenen zijn in topstaat door middel van het reconditioneren

Bent u bekend met de term reconditioneren? Dit betekent letterlijk ‘in goede staat terugbrengen’. Wij verven dus niet alleen het leer van schoenen, maar we voeren ook onder meer de volgende werkzaamheden uit voor leerherstel:

  • Poetsen of brushen
  • Schimmel verwijderen
  • Finishen

Schaf een onderhoudsset aan na het verven van schoenen van leer

Nadat wij uw schoenen hebben behandeld met leerverf of een van onze andere werkzaamheden, raden wij aan om een onderhoudsset met verzorgingsproducten aan te schaffen. Hiermee behandelt u eenvoudig vies, verkleurd of beschadigd leer in de toekomst. Neem voor vragen telefonisch contact op door te bellen naar +31 (0)416-560071 of stuur een e-mail naar info@topfinish.nl. Wanneer gaat u uw schoenen van leer verven?

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht