Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Verkleurd leer herstellen

Verkleurd leer herstellen

Verkleurd leer herstellen hoeft niet moeilijk te zijn. Sterker nog, als u de onderhouds- en reinigingsproducten van Topfinish gebruikt, ziet het leer er binnen de kortste keren weer als nieuw uit. Wij lichten graag telefonisch toe hoe dit in zijn werk gaat.

Wat voor verkleurd leer gaat u herstellen?

Staat een meubelstuk jarenlang in de zon en begint deze tekenen van verkleuring te vertonen? Of bent u een prachtige Amerikaanse oldtimer op aan het knappen en is de bekleding toe aan vervanging? In beide gevallen is het zonde om dit te vervangen voor nieuw leer. Kies er daarom voor om verkleurd leer te herstellen met behulp van onze onderhoudsset.

Leder bewerken wij in eigen fabriek in Waalwijk

Besteedt u het herstellen van verkleurd leer liever uit? Dat begrijpen wij. Het leer ondergaat in onze fabriek verschillende behandelingen, waaronder twee kleuringen. Daarnaast reconditioneren wij ook lederen producten. Benieuwd hoe wij dit doen? Neem in dat geval vandaag nog contact met ons op en informeer naar onze werkwijze.

Laat u telefonisch adviseren

Verkleurd leer herstellen is een vak apart. Daarom is het verstandig om u hierover te laten adviseren. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe u leer in topstaat krijgt. Kom in contact met een van onze medewerkers door te bellen naar +31 (0)416-560071.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht