Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Leder onderhoudsset

Leder onderhoudsset

Is er een leder product beschadigd en zoekt u een onderhoudsset om dit product op te knappen? Schakel dan Topfinish in om u te helpen. Wij zijn dé specialist op het gebied van het reconditioneren en winkelklaar maken van lederen en kunststof producten. Al bijna 25 zijn wij actief in de leerbewerkingssector. In die tijd hebben wij alle kennis en ervaring opgedaan om u perfect van dienst te kunnen zijn. Wij vinden het belangrijk dat u op een snelle en adequate manier geholpen wordt. Bestel  vandaag nog uw leder onderhoudsset online!

Leder onderhoudsset voor het opknappen van vies, verkleurd of beschadigd leer

Is uw lederen autobekleding beschadigd? Of zijn uw lederen meubels aan een onderhoudsbeurt toe? Dan schaft u een onderhoudsset voor producten van leer aan bij Topfinish. Vies, verkleurd of beschadigd leder kunt u met deze onderhoudsset behandelen. Na de behandeling ziet het leer er weer als nieuw uit. Onze medewerkers geven u graag advies over de juiste behandelmethode. Ook als u nog nooit met een leder onderhoudsset heeft gewerkt, kunt u zodoende uw leer gemakkelijk en snel herstellen.

Ontdek ook onze diensten

Bedrijven die een volledige order opnieuw willen laten kleuren of laten herstellen, kunnen ook uitstekend bij ons terecht. Of er nu 95 of 95.000 artikelen hersteld moeten worden, in onze fabriek behandelen wij uw leren goederen graag. Voor meer informatie over de leder onderhoudsset of onze andere diensten neemt u contact met ons op via +31 (0)416-560071 of via info@topfinish.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons bedrijf aan de Schutweg 17 in Waalwijk.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht