Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Leder onderhoudsset

Leder onderhoudsset

Is er een leder product beschadigd en zoekt u een onderhoudsset om dit product op te knappen? Zoek dan niet verder en laat Topfinish u helpen. Wij zijn dé specialist op het gebied van reconditioneren en winkelklaar maken van lederen en kunststof producten. Al meer dan 27 jaar zijn wij actief in de leerbewerkingssector. In die tijd hebben wij alle kennis en ervaring opgedaan om u perfect van dienst te kunnen zijn. Wij vinden het belangrijk dat u op een snelle en adequate manier geholpen wordt. Bestel daarom vandaag nog uw leder onderhoudsset bij Topfinish!

Leder onderhoudsset voor het opknappen van vies, verkleurd of beschadigd leer

Is uw lederen autobekleding beschadigd? Of zijn uw lederen meubels aan een onderhoudsbeurt toe? Dan schaft u een onderhoudsset voor producten van leder aan bij Topfinish. Vies, verkleurd of beschadigd leder kunt u met deze onderhoudsset behandelen. Na de behandeling ziet het leer er weer als nieuw uit. Onze medewerkers geven u graag advies over de juiste behandelmethode. Ook als u nog nooit met een leder onderhoudsset heeft gewerkt, kunt u zodoende uw leer gemakkelijk en snel herstellen.

Volledig herstel in Waalwijk

Bedrijven die een volledige order opnieuw willen laten kleuren of laten herstellen, kunnen bij ons uitstekend terecht. Of er nou 95 of 95.000 artikelen behandeld moeten worden, Topfinish staat voor u klaar. Voor meer informatie over de leren onderhoudsset of onze andere diensten kunt u contact opnemen via +31 (0)416-560071. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons bedrijf aan de Schutweg 17 in Waalwijk.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht