Schoenen reconditioneren

Een partij schoenen in het buitenland besteld die bij levering niet aan de verwachting voldoet? Red ze van de shredder of de opkoper, schakel Topfinish in. Topfinish heeft een oplossing voor ieder probleem, voor elk materiaal, voor ieder partijgrootte.

Een onverkoopbare partij maken we weer winkelklaar. Op tijd voor het nieuwe modeseizoen. Geen lege schappen, minimaal margeverlies. Benieuwd welke kwaliteit we kunnen leveren? We maken altijd een vrijblijvend voorbeeld.

Neem contact op

Schoenen herstellen

Schoenen die onverkoopbaar zijn door productiemissers maken we weer van een verkoopbare kwaliteit. Beschadigingen als krassen, lijmresten en vlekken kunnen we verwijderen. Binnenzolen, veters en veteroogjes kunnen we vervangen. We zijn zelfs in staat om schoenen te de-branden. Een private labelpartij ontdoen we van naam, merk en logo op binnenzool, label en doos zodat de schoenen als merkloos product de schappen in kunnen.

Stank verwijderen

Stinkende schoenen verkopen niet. Een onaangename lucht is vaak het gevolg van materiaalkeuze en maakt schoenen ongeschikt voor in een winkel. Voor schoenen met een niet commerciële geur heeft Topfinish de oplossing. We verwijderen of neutraliseren de reuk, vaak veroorzaakt door het gebruik van materialen als lijm of PU. Wel zo klantvriendelijk.

Schimmel verwijderen

Schimmels zijn overal. Ze gaan groeien onder de juiste omstandigheden. Bij schoenen is dat vaak tijdens het transport. Schimmel gedijt goed in vochtige omstandigheden en bij bepaalde temperaturen en maakt schoenen onverkoopbaar. Maar geen nood, Topfinish kan zo’n partij nog prima redden. We behandelen ze met biologische middelen die vriendelijk zijn voor mens en milieu. Een winstgevend alternatief voor vernietiging.

Schoenen kleuren

Kleurproblemen? Topfinish lost ze op. Komt de kleur van de bestelde partij schoenen niet overeen met de bevestigingsmonsters, dan geeft Topfinish ze de juiste kleur. Precies zoals je bedoeld had. Daar hebben we verschillende middelen en methoden voor en meer dan 30 jaar ervaring in.

Kleuren doen we snel en zorgvuldig. Voor partijen van elke grootte, van 60 tot 60.000. Zo staat de nieuwe modekleur schoenen toch nog op tijd in de winkels.

Schoenen verpakken

Is de partij schoenen verkeerd verpakt? Zijn ze ongesorteerd, solid size of bulk geleverd en moeten ze in assortimenten naar de winkels? Topfinish regelt het. Het totaalplaatje. We leveren alle soorten verpakkingen: omdozen, schoenendozen, vloeipapier, stickers, plastic zakjes; alles wat je nodig hebt om de schoenen tiptop toonbaar in de winkel te krijgen.

Kwaliteitscontrole

Goederen uit het buitenland voldoen niet altijd aan de verwachtingen en aan de hoge eisen die wij in Nederland aan schoenen stellen.

Wil je zeker weten dat de missers niet in de winkels terechtkomen, laat Topfinish dan een kwaliteitscontrole doen voordat de schoenen uitgeleverd worden. We hebben een kundig team dat weet waar het op moet letten en de mogelijkheden om te herstellen of af te voeren.

Waarom Topfinish?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij denken actief mee
  • Een duurzame oplossing
  • Snel schakelen

Neem contact op