Value added services & bulkpartijen

Voor iedere bulkpartij, of dat nou schoenen zijn of andere artikelen, levert Topfinish value added services. Alles wat van toegevoegde waarde is voor winkelartikelen kunnen we aan, ongeacht de grootte van de partij. In eigen huis, met ons eigen kundige team en daardoor snel en flexibel.

We kunnen assembleren, herstellen, dozen in elkaar vouwen, reinigen, opnieuw prijzen en meer. Kortom: alles om grote partijen netjes en verkoopbaar in de winkel te krijgen.

Neem gerust contact op

Labelen

Als het label niet klopt, zorgt Topfinish voor een label dat wel klopt. Op het artikel, de verpakking, de doos of allebei. We regelen de materialen en nemen al het werk uit handen.

Als alles weer in orde is, kunnen we de partij zelfs laten bezorgen op het gewenste adres. In dat geval regelen we ook het transport. Het resultaat is een product dat zo de schappen in kan.

Verpakken/ompakken

Zijn de artikelen zonder verpakking of in de verkeerde verpakking geleverd? Eén telefoontje naar Topfinish is genoeg om dat te herstellen.

We hebben warme contacten met leveranciers van verpakkingsmaterialen en weten wat we waar moeten halen. Zo hebben we altijd in een mum van tijd de juiste materialen in huis om partijen te verpakken of om te pakken. Onze ompakkers doen de rest.

Waarom kiezen voor Topfinish?

Ruim 30 jaar ervaring

Actief meedenken

Duurzame oplossing

Heel snel schakelen

Controleren

Geen verrassingen in de winkel. Er kan van alles gebeuren voordat een artikel in Nederland arriveert. Een controle is daarom zeer aan te raden. Heb je daar zelf geen tijd voor, schakel dan Topfinish in.

Wij controleren partijgoederen op uiterlijk en kwaliteit. We weten waar we op moeten letten. Eén voor één checken we de artikelen of ze voldoen aan de eisen en verwachtingen. Is dat niet het geval, dan kunnen we fouten, beschadigingen, vervuilingen en missers meteen oplossen.

Herstellen

Bespaar jezelf de retourkosten en het gedoe. Als er iets mis is met het geleverde product, komen wij in actie. Productiefouten, beschadigingen en vervoersschade lossen we snel en flexibel op. Op alle materialen. Weten hoe het eruit komt te zien? We maken altijd van tevoren een vrijblijvende proef en een prijsopgaaf.

Neem gerust contact op