Coen van Rooij voor particulieren

Coen van Rooij is ambachtelijk leerbewerker. Alles waar leer op, aan of in zit is bij hem in goede handen. Al meer dan 30 jaar kleurt, behandelt, finisht en restaureert hij leren producten. Het zijn vaak unieke items zoals auto-interieurs en plafondpanelen.

Coen is een man van de praktijk en een meester in zijn vak. Dat is inmiddels wijd bekend. Hij groeide op in het hart van de schoenen- en leerindustrie, Waalwijk, en kreeg de liefde voor leer met de paplepel ingegoten. De enorme kennis die hij heeft van leer en leer bewerken zet hij niet alleen in voor het redden en restaureren van leren producten, maar ook voor het adviseren van bedrijven die hun leerverven en -finishes bij hem bestellen.

Bezoek Coenvanrooij.nl

Speciaal voor particulieren

Meer weten?

Bezoek Coenvanrooij.nl

Drie pijlers van ons vakmanschap

Grondige kennis van producten

De basis van ons vakmanschap is kennis van leer en finishingproducten. Na 30 jaar is onze productkennis zo breed, dat we andere finishbedrijven adviseren en de distributie van finishproducten verzorgen.

30 jaar ervaring in leerfinishing

Al 30 jaar analyseren wij leersoorten en -condities, restaureren we leer ambachtelijk en vakkundig, ontwerpen we leerdesigns en maken we onze eigen finishrecepturen. Aan het werk herkent u de meester.

Oog voor perfecte leerkleuring

Voor het kleuren van echt leer bestaat geen standaard kleursysteem. Dat vergt inzicht. Met ons scherpe oog, ons fingerspitzengefühl en onze productkennis maken wij precies die ene kleurreceptuur voor u.