Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Leer verzorgingsproducten

Bij Topfinish kunt u uitstekend terecht als u voor het behandelen van leer verzorgingsproducten nodig heeft. Als specialist bewerken en reconditioneren wij al meer dan 27 jaar leren en kunststof goederen. Na de bewerking zien de goederen er weer als nieuw uit en kunnen ze eventueel weer verkocht worden. Momenteel zijn wij in binnen- en buitenland één van de meest toonaangevende ondernemingen in de leerbewerkingsbranche. Topfinish hecht veel waarde aan goede kwaliteit, snelheid en een persoonlijke service. Voor de aanschaf van en advies over verzorgingsproducten voor leer bent u bij Topfinish helemaal op de goede plek.

Leer behandelen met de verzorgingsproducten van Topfinish in Waalwijk

Bent u op zoek naar verzorgingsproducten voor het bewerken en behandelen van leer? Zoek dan niet verder en laat u helpen door Topfinish. In ons eigen laboratorium ontwikkelen wij samen met onze grondstofleverancier middelen voor het verzorgen, bewerken, reinigen en kleuren van leer. Na een behandeling met deze middelen zien leren producten er weer uit als nieuw. Beschadigde, verkleurde en vieze schoenen of meubels kunt u volledig herstellen met behulp van onze verzorgingsproducten. U kunt er dan weer jaren plezier van hebben.

Kom langs bij ons bedrijfspand

Verzorgingsproducten voor de behandeling van leer bestelt u gemakkelijk via de website van Topfinish. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u langskomen bij ons bedrijfspand aan de Schutweg 17 in Waalwijk of bellen naar +31 (0)416-560071.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht