Leerverf

Leerverf van hoogwaardige kwaliteit schaf je aan bij een specialist als Topfinish. Omdat wij al bijna 25 jaar werkzaam zijn in de leerbewerkingsbranche weten wij alles van het winkelklaar maken en reconditioneren van leren en kunststof goederen. Onze professionele medewerkers weten precies wat er moet gebeuren bij het behandelen en bewerken van leer. Ook voor advies over het verven van leer kan je uitstekend bij ons terecht. Bestel jouw leerverf bij Topfinish en profiteer van onze goede producten en snelle service!

Professionele leerverf voor het kleuren van leer

Is uw meubilair toe aan een onderhoudsbeurt? Of zijn uw favoriete schoenen beschadigd? In beide gevallen los je het probleem op met een professioneel middel uit onze webshop. Het leer ziet er na een behandeling met onze leerverf weer als nieuw uit. Twijfel je over de juiste behandelwijze? Vraag dan om raad bij Topfinish. Wij lichten graag toe hoe je het leer het beste bewerkt. Zodoende ben je verzekerd van een optimaal resultaat. Ondernemingen die een grote partij of order willen laten verven, kunnen wij ook van dienst zijn. In onze fabriek wordt het leer behandeld voor herkleuring of herstel. Het transport van de producten kunnen wij ook voor jou regelen als je dat wilt.

Kies voor hoogwaardige kwaliteit

Consumenten die leer willen verven, kunnen bij Topfinish leerverf van hoogwaardige kwaliteit bestellen. Als je nog vragen hebt over onze producten of diensten, kom je gewoon een keer langs bij ons bedrijfspand aan de Schutweg 17 in Waalwijk. Natuurlijk kan je jouw vragen ook stellen wanneer je belt naar +31 (0)416-560071 of wanneer je een e-mail stuurt naar info@topfinish.nl. Wij staan je graag te woord.