Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home ยป Leerverf

Leerverf

Leerverf van hoogwaardige kwaliteit schaft u aan bij een specialist als Topfinish. Omdat wij al bijna 25 jaar werkzaam zijn in de leerbewerkingsbranche weten wij alles van het winkelklaar maken en reconditioneren van leren en kunststof goederen. Onze professionele medewerkers weten precies wat er moet gebeuren bij het behandelen en bewerken van leer. Ook voor advies over het verven van leer kunt u uitstekend bij ons terecht. Bestel uw leerverf bij Topfinish en profiteer van onze goede producten en snelle service!

Professionele leerverf voor het kleuren van leer

Is uw meubilair toe aan een onderhoudsbeurt? Of zijn uw favoriete schoenen beschadigd? In beide gevallen lost u het probleem op met een professioneel middel uit onze webshop. Het leer ziet er na een behandeling met onze leerverf weer als nieuw uit. Twijfelt u over de juiste behandelwijze? Vraag dan om raad bij Topfinish. Wij lichten graag toe hoe u het leer het beste bewerkt. Zodoende bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Ondernemingen die een grote partij of order willen laten verven, kunnen wij ook van dienst zijn. In onze fabriek wordt het leer behandeld voor herkleuring of herstel. Het transport van de producten kunnen wij ook voor u regelen als u dat wilt.

Kies voor hoogwaardige kwaliteit

Consumenten die leer willen verven, kunnen bij Topfinish leerverf van hoogwaardige kwaliteit bestellen. Als u nog vragen heeft over onze producten of diensten, komt u gewoon een keer langs bij ons bedrijfspand aan de Schutweg 17 in Waalwijk. Natuurlijk kunt u uw vragen ook stellen wanneer u belt naar +31 (0)416-560071 of wanneer u een e-mail stuurt naar info@topfinish.nl. Wij staan u graag te woord.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht