Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Leerverf

Leerverf

Leerverf van hoge kwaliteit schaft u aan bij een specialist als Topfinish. Omdat wij al meer dan 27 jaar werkzaam zijn in de leerbewerkingsbranche weten wij alles van het winkelklaar maken en reconditioneren van leren en kunststof goederen. Onze professionele medewerkers weten precies wat er moet gebeuren bij het behandelen en bewerken van leer. Ook voor advies over het verven van leer kunt u uitstekend bij ons terecht. Bestel u leerverf bij Topfinish en profiteer van onze goede producten en snelle service!

Professionele leerverf van Topfinish voor het kleuren van leer in Waalwijk

Is uw meubilair toe aan een onderhoudsbeurt? Of zijn uw favoriete schoenen beschadigd? In beide gevallen lost u het probleem op met een professioneel middel van Topfinish. Het leer ziet er na een behandeling met onze leerverf weer als nieuw uit. Twijfelt u over de juiste behandelwijze? Vraag dan om raad bij Topfinish. Wij lichten graag toe hoe het leer het beste bewerkt kan worden. Zodoende bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Ondernemingen die een grote partij of order willen laten verven, kunnen wij ook van dienst zijn. In onze fabriek wordt het leer behandeld voor herkleuring of herstel. Het transport van de producten kunnen wij ook voor u regelen als u dat wilt.

Hoge kwaliteit

Consumenten die leer willen verven, kunnen bij Topfinish leerverf van hoge kwaliteit bestellen. Als u nog vragen heeft over onze producten of diensten, komt u gewoon een keer langs bij ons bedrijfspand aan de Schutweg 17 in Waalwijk. Via +31 (0)416-560071 kunnen wij u ook telefonisch van meer informatie voorzien.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht