Leder bewerken

Leer bewerken is een van de specialisaties waar Topfinish bekend om staat. In onze eigen fabriek krijgt het leer diverse behandelingen en kan het versneden worden tot verschillende producten. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een meubelstuk of bekleding van uw auto onder handen te nemen. Onze specialisten bewerken ieder product van leer op professionele wijze.

Leer bewerken door middel van twee kleurbehandelingen

Wist je dat wij gebruikmaken van twee kleurbehandelingen tijdens het bewerken van leer? De eerste kleurbehandeling is een door- en door verving. De tweede behandeling bepaalt de uiteindelijke kleur. Tijdens de tweede fase ondergaat het leer de volgende stappen:

  • Stap 1: Afwassen
  • Stap 2: Afplakken waar nodig
  • Stap 3: Inwassen met kleur
  • Stap 4: Finishen in de juiste kleur
  • Stap 5: Kleurloze finishing waar de glans of mattering bepaald wordt

Uiteraard hebben we voor meubels een andere finish nodig dan voor een auto- of boot interieur. Je kan erop rekenen dat we de juiste middelen hiervoor gebruiken.

Houd leer in topstaat met reinigingsmiddel

In samenwerking met onze grondstoffenleverancier ontwikkelen wij producten voor het reinigen, onderhouden en kleuren van leer. Hierdoor kan je ook na onze behandeling jouw leer in topstaat houden. Benieuwd wat voor mogelijkheden er allemaal zijn? Neem in dat geval vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over.

Kom doordeweeks langs of bel ons

Benieuwd hoe wij bij Topfinish leer voor jou bewerken? Kom dan doordeweeks gerust langs in ons bedrijfspand aan de Schutweg in Waalwijk of neem contact met ons op. Je bereikt ons via +31 (0)416-560071 of via info@topfinish.nl.