Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Leer bewerken

Leer bewerken

Leer bewerken is een van de specialisaties waar Topfinish bekend om staat. In onze eigen fabriek krijgt het leer diverse behandelingen en kan het versneden worden tot verschillende producten. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een meubelstuk of bekleding van uw auto onder handen te nemen.

Leer bewerken door middel van twee kleurbehandelingen

Wist u dat wij gebruikmaken van twee kleurbehandelingen tijdens het bewerken van leer? De eerste kleurbehandeling is een door- en door verving. Tijdens de tweede fase ondergaat het leer de volgende stappen:

  • Stap 1: Afwassen
  • Stap 2: Afplakken waar nodig
  • Stap 3: Inwassen met kleur
  • Stap 4: Finishen in de juiste kleur
  • Stap 5: Kleurloze finishing waarin glans- of mattering bepaald wordt.

Houd leer in topstaat met reinigingsmiddel in Waalwijk

In samenwerking met onze grondstoffenleverancier ontwikkelen wij producten voor het reinigen, onderhouden en kleuren van leer. Hierdoor kunt u ook na onze behandeling uw leer in topstaat houden. Benieuwd wat voor mogelijkheden er allemaal zijn? Neem in dat geval vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over.

Kom maandag tot en met vrijdag langs of bel ons

Benieuwd hoe wij leer voor u bewerken? Kom van maandag tot en met vrijdag langs in ons bedrijfspand aan de Schutweg in Waalwijk of bel. U bereikt ons via +31 (0)416-560071.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht