Z

Kwaliteit

=

Snelheid

Service

Capaciteit

Home » Beschadigd leer herstellen

Beschadigd leer herstellen

Als u beschadigd leer gaat herstellen is het verstandig om een onderhoudsset bij Topfinish te bestellen. Na behandeling met deze set ziet het leer er weer als nieuw uit. Wij vertellen u graag hoe u onze producten kunt gebruiken voor een optimaal resultaat.

Wat voor beschadigd leer gaat u herstellen?

Bent u een oldtimer aan het restaureren en gaat u binnenkort de leren bekleding opknappen? Kan een nieuw automodel een opfrisbeurt gebruiken? Of heeft u een ander product van leer dat aan vervanging toe is? In alle gevallen kunt u beschadigd leer herstellen met onze onderhoudsset. Ook als u nog nooit met onze onderhoudsset heeft gewerkt, herstelt u leer gemakkelijk en snel.

Geef kleur aan uw leer met een van onze producten in Waalwijk

Wist u dat u beschadigd leer met onze producten kunt herstellen én kleuren? Wij weten alles van het renoveren en bewerken van leren producten, waardoor wij u uitstekend kunnen adviseren in wat er allemaal mogelijk is. Of het nu gaat om een meubelstuk, schoenen of autobekleding, in alle gevallen bieden onze leerkleurmiddelen dé uitkomst.

Ontvang advies van een van onze medewerkers

U wilt dat uw leer in topstaat is. Daarom wilt u natuurlijk wel weten wat voor producten hiervoor het meest geschikt zijn. Laat u adviseren door een van onze medewerkers en bel naar +31 (0)416-560071.

Kijk onze projecten

Interesse in welke projecten wij hebben afgerond? Kijk dan snel verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht