Beschadigd leer herstellen

Als je beschadigd leer wilt herstellen, is het verstandig om een onderhoudsset bij Topfinish te bestellen. Na behandeling met deze set ziet het leer er weer als nieuw uit. Wij vertellen je graag hoe je onze producten gebruikt voor een optimaal resultaat.

Wat voor beschadigd leer ga je herstellen?

Ben je een oldtimer aan het restaureren en ga je binnenkort de leren bekleding opknappen? Kan een nieuw automodel een opfrisbeurt gebruiken? Of heb je een ander product van leer dat aan vervanging toe is, zoals leren schoenen of leren meubels? In alle gevallen kan je beschadigd leer herstellen met onze onderhoudsset. Ook als je nog nooit met onze onderhoudsset hebt gewerkt, herstel je leer gemakkelijk en snel.

Geef kleur aan uw leer met een van onze producten

Wist je dat je beschadigd leer met onze producten kunt herstellen én kleuren? Wij weten alles van het renoveren en bewerken van leren producten, waardoor wij u uitstekend kunnen adviseren in wat er allemaal mogelijk is. Of het nu gaat om een meubelstuk, schoenen of autobekleding, in alle gevallen bieden onze leerkleurmiddelen dé uitkomst.